Biztonságos Internet Nap – Safer Internet Day 2018. 02. 06.

Tisztelt Pedagógusok!

A “Biztonságos Internet Nap” alkalmából szeretettel köszöntjük a programban résztvevő valamennyi pedagógust és diákot.

A nap sikeres lebonyolítása érdekében elkészítettük az óravázlatokat prezentációk formájában, amelyek az oldal alján lévő hivatkozásokról letölthetőek. (A letöltés: az egér jobb egérgombját lenyomva a megfelelő hivatkozáson => Cél/Hivatkozás mentése másként… paranccsal lehetséges.)

Három korcsoport részére (alsó tagozat, felső tagozat, középiskola) kínálunk az óra sikeres megtartásához oktatási segédletet.

Az alsós, a felsős és a középiskolás oktatási anyag és a benne szereplő videofilmek külön-külön elhelyezésre kerültek a weblapon.

FIGYELEM! Felhasználáskor a filmeknek és a prezentációknak a megadott könyvtárban (egy helyen, egymás mellett és ugyanazon fájlnévvel!) kell szerepelniük!

Az óravázlatok a korosztályoknak megfelelően dolgozzák fel az adott internetes veszélyhelyzetet, ezért ajánljuk lejátszásukat.

A segédlet nem kőbevésett, tetszőlegesen felhasználható, szerkeszthető a tanulók életkori sajátosságaihoz és a helyi igényekhez igazítva.

A program sikeres lebonyolításához  jó munkát kívánunk!

Kérjük, hogy a program megtartása során szerzett tapasztalataikat, véleményüket és a tanulók élményeit osszák meg velünk a bbalap@hu.inter.net címen!

Impresszum:

Szerkesztette: Vinczéné Kárpátfalvi Erika c. r. őrnagy, ifjúságvédelmi főelőadó

 

FIGYELEM! Kérjük, hogy a felajánlott anyagokat ne a weblapunkról nyissák meg, hanem töltsék le azokat az adott számítógépekre!

Miskolc, 2018. január 31.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Bűnmegelőzési Osztály


LETÖLTHETŐ ANYAGOK:

 

Alsó tagozatos óravázlat prezentációja 1.


Felső tagozatos óravázlat prezentációja 1.


Középiskolás óravázlat prezentációja 1.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük