Oktatási Hírlevél – 2018. május

OKTATÁSI HÍRLEVÉL
2018. május

Az Országos Rendőr-főkapitányság „Egy hónap – egy téma a biztonságos internethasználatért” kampánya folytatódik. A február havi kiadvány a biztonságos internethasználattal és adataink fokozott védelmével, a március havi a digitális kártevők elleni védekezéssel és a biztonsági mentés fontosságával, míg az áprilisi a gyermekek védelmében telepíthető szűrőprogramokkal foglalkozik.

A három kiadvány a hírlevél mellékletét képezi (február, március, április). A tájékoztatók a www.police.hu honlapon is elérhetők.

Továbbá a Belügyminisztérium rendvédelmi pályát népszerűsítő tábort szervez azoknak a hátrányos helyzetű, 11. vagy a 12. tanulmányi évfolyamot kezdő, vagy érettségivel rendelkező, de még 21. életévét be nem töltött fiataloknak, akik érdeklődnek a rendvédelmi hivatás (rendőrség, katasztrófavédelem, büntetés-végrehajtás) iránt.

A tábor népszerűsítése céljából a jelentkezés feltételeit, a tábor helyét és idejét, továbbá az adatvédelmi tájékoztatót tartalmazó felhívás a hírlevél mellékletét képezi.

Felhívás letöltése

Adatvédelmi nyilatkozat letöltése

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük