“Biztonság Karácsonya” Játsszon velünk!!!

Jöjjön, játsszon velünk értékes nyereményekért!!!

Az adventi időszak beköszöntével megkezdődött a vásárlási láz, amely az ünnepekre készülődés örömteli és egyben fejtörést okozó gondjával járhat együtt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és a Miskolc Megyei Jogú Város közös szervezésében induló „Biztonság karácsonya” kampány szeretné játékos módon felhívni a figyelmet az ünnepi forgatag veszélyeire. Ennek keretében szeretnénk eljuttatni minél több érdeklődő számára a „Biztonság Karácsonyfája” keresztrejtvényt, melynek kérdései és megfejtése ráirányítja a figyelmet az ünnepi időszak veszélyeire.

A keresztrejtvényt helyesen megfejtők és beküldők értékes biztonságtechnikai eszközöket nyerhetnek.

Fődíj: 68.000 Ft értékű lakásriasztó szett (beszereléssel)

II. helyezett díja: 40.000,- Ft értékű lakásriasztó szett (beszereléssel)

III. helyezett díja: 10.000,- Ft értékű MUL-T-LOCK biztonsági zárbetét

A megfejtés beérkezési határideje: 2019. december 16.

A megfejtéseket: a Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály 3527 Miskolc, Zsolcai kapu 32. levelezési címére, illetve a bunmeg@borsod.police.hu e-mail címre várjuk.

Nyeremény átadása: 2019. december 20-án 1000órakor a Főkapitányság épületében.

A „Biztonság Karácsonya”- kampány hivatalos megnyitójára 2019. december 06-án 13.00 órakor kerül sor a Miskolc Városháztéren felállított karácsonyi vásár területén.

A helyszínen megjelenők tombolahúzáson vesznek részt, a szerencsés nyertesek pedig biztonságtechnikai eszközöket emelhetnek le a „Biztonság Karácsonyfájáról”. 

A megfejtést a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság épületébe személyesen behozó, első 20 játékos garantált ajándékban (pl.: szén-monoxid érzékelő, ajtóék, személyi riasztó, biztonsági bankkártya tartó, stb.) részesül.

A személyesen behozott megfejtéseket 2019. december 9-én 0800 órától – hivatali munkaidőben – várjuk.

A rejtvényért kattintson a képre!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a megfejtés beküldésekor a név és telefonszám vagy e-mail cím megadása kötelező, a hiányosan beküldött megfejtések nem vesznek részt a sorsolásban!!!

A sorsoláson a Főkapitányság dolgozói nem vehetnek részt!