Programjaink

A Rendőrség és az Önkormányzatok együttműködése a bűnmegelőzésben nem új keletű, és a jövőben sem mellőzhető. Számos közös kezdeményezést tettünk az állampolgárok biztonságának növelése érdekében.

Osztályunk munkatársai évek óta azon fáradoznak, hogy megyénkben működő programok és szerkesztett szakjegyzetek segítségével az állampolgárok veszélyeztetettségét jogelméleti ismeretekkel, reális és hiteles információk nyújtásával, valamint gyakorlati, tapasztalati tanácsok közvetítésével csökkentsék.

Folyamatosan törekszünk a preventív szolgáltatások bõvítésére, a lakossági kapcsolatok szélesítésére és a közvetlen együttmûködési formák kialakítására. Ennek érdekében rendszeresen felmérjük azokat a lehetõségeket is, ahol nagy számú közönség elõtt fejthetjük ki propagáló, meggyõzõ jellegû bûnmegelõzési tevékenységünket.

A továbbiakban ezekkel a programokkal ismerkedhetnek meg.

Valamennyi program bemutatása rövid, lényegre törõ és egyszerû, hogy bárki a saját speciális szakterületén alkalmazható ötleteket meríthessen belõle.

Programjaink nagy része saját kidolgozású, de vannak olyanok is, melyeket az országosan bevezetettekből vettünk át és alkalmazunk.


  • Elbír
  • Szabadtéri BM tárlatok